menu

Családireceptkönyv.hu

Borsó főzelék


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 4-5 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 üveges zsenge zöldborsó, 1 liter tej, delikát, olaj, liszt

Elkészítés:


A tejet felforralom, a lisztből, és olajból vékony rántást készítek, delikáttal fűszerezem, majd felöntöm a felforralt tejjel, és az üveges borsó levével. Ha felforrt beleteszem a borsót is. Felforralom, és már kész is. Fasírttal, tojással, vagy sült virslivel tálalom.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Főzelékek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: marcsika57
sajtgolyó
sajtgolyó

15 dk reszelt sajt, 15 dk reszelt fütölt sajt 2 ev kanál liszt 2 db tojás 10 dk tarja vagy sonka pici bors, szerecsendió tejföllel összeállitani,-ez kb: 3 evő kanál..--hűtőb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kolbászos babfőzelék
Kolbászos babfőzelék

A hagymát, zöldpaprikát ,fokhagymát apróra vágjuk és megdinszteljük az olajban. Beletesszük a chili paprikát és a köményt, felöntjük vízzel. Beletesszük a leszűrt babkonzerveket...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsebe Anna
Zöldbab főzelék
Zöldbab főzelék

Az üveges zöldbabot a levével egy lábasba öntjük. A krumplit megpucolva és felkockázva hozzáadjuk, babérlevéllel, borssal, vegetával ízesítjük, egy fél kk. cukrot is hozzáadunk. Be...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hack Irén
Paradicsomos káposzta
Paradicsomos káposzta

A káposztát és a vöröshagymát szép vékonyra felvágjuk, majd felöntjük annyi paradicsomlével, hogy jól ellepje. (A sűrített paradicsomot előzőleg simára keverjük a vízzel.) Ezután s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk