- 500 g csirkemell filé-
- 3 kanál mustár
- 3 kanál méz
--50 ml olaj
-100 g majonéz ( jó az üzleti is )
-3-4 cikk zúzott fokhagyma
- só
- őrölt bors
Elkészítjük a PÁCOT
-Összekeverjük a mustár+ majonéz +zúzott fokhagyma +olaj+ méz+ só+ bors
-Jól elkeverjük
-csirkemelleket enyhén kiverjük, és a páccal lekenjük
-egy edényben kicsit pihentetjük
- majd a tepsibe egymás mellé sorakoztatjuk..
-előmelegítjük a sütőt
-180 fokon 30 percig sütjük
-Krumplipörével ,vagy akármilyen főzelékkel tálaljuk
-
A kacsa melléről a bőrt egyben lefejtjük. A húst úgy csontozzuk ki, hogy a mellcsont egyben maradjon. A leszedett kacsafilét felkockázzuk, és aprítóban ledaráljuk. Hozzáadjuk a kev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAlaposan összekevertem és bedörzsöltem vele a csirkecombokat. Egy zárható edénybe tettem és lefedve a hűtőben tartottam további felhasználásig. Ezt a műveletet jó előző nap este el...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKarikára vágott, megsózott krumplit rétegezzük kiolajozott tűzálló tálba. Közé kerül egy réteg cikkekre vágott alma. A krumpli tetejére hagymát, paprikát és paradicsomot karikáz...
Elkészítési idő: kb. 1 óra Nehézség: KönnyűBurgonya, osolím, amerikai fűszerek, posýpem kömény és pokvapkám olaj. Comb comb, posýpem a fűszer. Csirke és kömény. Kétszer tedd a fólia, és tedd a krumplit. Adok krumplit a co...
Elkészítési idő: 1ora Nehézség: Könnyű