1 kg tengeri apró hal ...
-liszt,
-lehet őrölt piros paprikával is keverni a lisztet ...de van aki nem szereti
-só
olaj a sütéshez
az apró halakat hideg vizben kifagyasztjuk
-én a fejét levágom, belsejét kiszedem ,sózom
-konyhai papirtörlövel a nedvességet felitatjuk
-az olajat felforrósitjuk
-a halakat a liszben megforgatjuk l
-szép pirosra megsütjük
Először a pisztrángokról konyhai papírtörlővel leitatjuk a vizet, majd a bőrüket beirdaljuk. Sózzuk, borsozzuk,majd 3-3 szelet citromot, 3-3 szelet fokhagymát és fél csokor egész...
Elkészítési idő: 20 p Nehézség: KönnyűMegmossuk és kisebb kockákra vágjuk a halat. Megsózzuk és állni hagyjuk. Kockákra szeleteljük a vöröshagymát és megdinszteljük az olajon. Hozzákeverjük a színes paprikát és felönt...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűMegtisztítjuk és kibelezzük a rákot. Egy közepes serpenyőben megolvasszuk, majd felforrósítjuk az olívaolajat a vajjal. Beletesszük a sonkát és a rákot. Folyamatos kevergetés mell...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű