1 kg tengeri apró hal ...
-liszt,
-lehet őrölt piros paprikával is keverni a lisztet ...de van aki nem szereti
-só
olaj a sütéshez
az apró halakat hideg vizben kifagyasztjuk
-én a fejét levágom, belsejét kiszedem ,sózom
-konyhai papirtörlövel a nedvességet felitatjuk
-az olajat felforrósitjuk
-a halakat a liszben megforgatjuk l
-szép pirosra megsütjük
A zöldségeket felaprítjuk tetszés szerint - a répát érdemes vagy gyufaszálra aprítani, vagy hámozóval vékony csíkokra szabni, és azokat rombuszalakúra vágni. Egy lábasban felhevít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások fehérjét habzásig verjük, hozzá keverjük a keményítőt, a kukoricalisztet majd a rétes lisztet, közben annyi tejet adunk hozzá hogy sűrű palacsinta tészta állagot kapjunk....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA majonézt készítsd el, és a maradékot tedd hűtőbe, használd fel a következő 1-2 nap étkezéseihez mártogatósként. Az összes hozzávalót tedd turmixgépbe, krémesítsd, majd hűtsd be...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz