1 kg tengeri apró hal ...
-liszt,
-lehet őrölt piros paprikával is keverni a lisztet ...de van aki nem szereti
-só
olaj a sütéshez
az apró halakat hideg vizben kifagyasztjuk
-én a fejét levágom, belsejét kiszedem ,sózom
-konyhai papirtörlövel a nedvességet felitatjuk
-az olajat felforrósitjuk
-a halakat a liszben megforgatjuk l
-szép pirosra megsütjük
A hecket megtisztítjuk, lemossuk, majd a fokhagymapépből, fűszerpaprikából, borsikafűből, kevés olajból ízesítőt készítünk, és a sózott halat az ízesítővel mindkét oldalon bekenjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A kedvenc fehérhúsú halfilédet kockázd fel nagyobb darabokra. 2. Egy tálban keverd össze a lisztet a sóval, borssal, fűszerkeverékkel, ebbe forgassuk bele a haldarabokat....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű• a hozzávalókat összegyúrjuk • gombócokat formálunk belőle • sütőpapirra fektetjük • lefújhatjuk pici olaj spray-vel • elomelegített sütőben 170 fokon, légkeverésen 20 percen...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűHozzávalók Grillezett makréla: 1 makréla (kb. 30 dkg) 1 fej cékla friss kakukkfű 2-3 gerezd fokhagyma durva szemcsés tengeri só olívaolaj balzsamecet friss torma...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű