1 közepes fej karfiol
2 tojás sárgája
3 deci tejföl
2 deka rama margarin
10 deka füstölt sajt
kevés szerecsendió
vágott petrezselyem
só
egy kanál morzsa
A karfiolt megmosom és rózsáira szedem, sós vízben megfőzöm. Amikor megfőtt leszűröm.
Egy hőálló tálat margarinnal kikenek, morzsával meghintem.
A karfiol rózsákat szépen egymásmellé lerakom.
A tejfölt a tojással, szerecsendióval kikeverem, és a karfiolra ráöntöm. A tetejét füstölt sajttal megszórom, és petrezselymet hintek rá.
200 fokon szép pirosra sütöm.
A tojásokat, a sót, a borsot, a lisztet, a tejfölt, az apróra vágott petrezselymet és a reszelt sajtot összekeverjük. A csirkemellet apróra felkockázzuk és a masszához keverjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVálaszd szét a tojásokat. Egy nagy tálban keverd össze a tejet, a tojássárgáját, a cukrot, a vaníliás cukrot és a lisztet. Osztrák császármorzsa recept: tojássárgája, cukor, liszt...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KözepesA rizst és a kölest megfőzni. A hagymát megdinsztelni erre rátenni a kézzel- aprítóval összetört csicseriborsót. Fűszerezni sóval, borssal, fokhagymával, piros paprikával. A kihűlt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű