menu

Családireceptkönyv.hu

Áfonyaszószos szűzpecsenye


Írta:

Elk. idő: 1,5 óra
Adag: 4 fő
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


2 csésze fekete áfonya lekvár
2 ek. dijoni mustár
1/4 tk. chipotle paprika
reszelt narancshéj és kevés lé
só, bors
szűzpecsenye

Elkészítés:


A lekvárt a mustárral, paprikával, narancslével és héjjal lassú tűzön sűrűre főzzük.
A pecsenyét mustárral bekenni, sózzuk, borsozzuk. Sütőben, sütőrácson 3-5 percenként megforgatni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Marha húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Miccs recept
Miccs recept

A húsokat legalább 2-3-szor ledaráljuk, hogy pasztaszerű anyag legyen. Hozzáadjuk a fűszereket és a húslevet. Legalább 24 órát a hűtőszekrényben hagyjuk érlelődni. Vizes...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Hamburger - házilag
Hamburger - házilag

A hagymát megtisztítjuk, karikára vágjuk és szétszedjük a gyűrűket. A paradicsomot megmossuk, megtöröljük, és felkarikázzuk. A retket megtisztítjuk, megmossuk, és vékony szeletekre...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gyurkó
Pálffy rostélyos
Pálffy rostélyos

A magas hátszínből (rostélyos) személyenként 1-1 egyenlő szeletet vágunk, erőteljesen kiverjük, megsózzuk és forró zsírban mindkét oldalát pirosra sütjük, majd egy lábasba lerakjuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar TARHONYÁSHÚS
TARHONYÁSHÚS

A szalonnát vágd fel apró kockákra és pirítsd meg kevés zsíron. A hagymát kb. 0,5 cm-es kockára vágd és fonnyaszd meg a szalonnán. Ha kész, tedd rá a kockára vágott húst, szórd meg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk