menu

Családireceptkönyv.hu

Áfonyaszószos szűzpecsenye


Írta:

Elk. idő: 1,5 óra
Adag: 4 fő
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


2 csésze fekete áfonya lekvár
2 ek. dijoni mustár
1/4 tk. chipotle paprika
reszelt narancshéj és kevés lé
só, bors
szűzpecsenye

Elkészítés:


A lekvárt a mustárral, paprikával, narancslével és héjjal lassú tűzön sűrűre főzzük.
A pecsenyét mustárral bekenni, sózzuk, borsozzuk. Sütőben, sütőrácson 3-5 percenként megforgatni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Marha húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Bécsiszelet borjúból - Wiener Schnitzel
Bécsiszelet borjúból - Wiener Schnitzel

A borjúszeleteket vágjuk be körbe a szélénél, klopfoljuk ki és sózzuk meg. A klopfoló sima felületét használjuk, így a hús nem veszíti el sütés közben az értékes nedveket. Paníro...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: László
Marhaszelet gombával
Marhaszelet gombával

HÚST Klopfol, sóz, borsoz, olajjal, mustárral megken -> be a hűtőbe (akár egy éjszakára is) Kevés forró olajon a hússzeletek mindkét oldalát hirtelen pirosra süt, majd mindig csa...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Vörösbörös Marhapöri
Vörösbörös Marhapöri

A húst megtisztítjuk, szárazra töröljük, és közepes kockákra vágjuk. A hagymát megpucoljuk, felaprítjuk, és 5 evőkanál olajon aranysárgára pirítjuk. Ekkor felöntjük kevés vízzel, é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Hagymás borsos marhaszelet Mamitól
Hagymás borsos marhaszelet Mamitól

Este fogunk a hús előkészítéséhez. A húst szép szeletekre vágjuk, a hagymákat félbe vágjuk, majd felkarikázzuk. Nem kell kockákra, csak szálasra vágni. Egy ételdobozban lerakunk...

Elkészítési idő: 3 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk