menu

Családireceptkönyv.hu

Áfonyaszószos szűzpecsenye


Írta:

Elk. idő: 1,5 óra
Adag: 4 fő
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


2 csésze fekete áfonya lekvár
2 ek. dijoni mustár
1/4 tk. chipotle paprika
reszelt narancshéj és kevés lé
só, bors
szűzpecsenye

Elkészítés:


A lekvárt a mustárral, paprikával, narancslével és héjjal lassú tűzön sűrűre főzzük.
A pecsenyét mustárral bekenni, sózzuk, borsozzuk. Sütőben, sütőrácson 3-5 percenként megforgatni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Marha húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Zöldborsós marhaszelet
Zöldborsós marhaszelet

1. A hússzeletekre mustár, só, fokhagyma, bors keverékét kenjük és így pácoljuk egy éjszakát. 2. Másnap karikára vágjuk a vöröshagymát, és megforgatjuk rajta a húst, fehéredési...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Chilis bab á la Koncz
Chilis bab á la Koncz

Olajban egy nagyobb fej hagymát üvegesre kell párolni, (a tűzről levéve arra szórni a csilit) majd rögtön beletenni a 40-50 dkg sovány marhahúst és hirtelen megpörkölni. Ezután kev...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Serpenyős darált húsos egytálétel
Serpenyős darált húsos egytálétel

Készítsd elő a hozzávalókat a fentiek szerint. Egy nagyobb serpenyőben forrósítsd fel a zsírt, és párold meg rajta a lilahagymát, majd keverd hozzá a fokhagymát is. Mehet a hagy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tatárbifsztek II.
Tatárbifsztek II.

A húst ujjnyi szeletekre vágom, sózom, borsozom, megkenem mustárral, tálba teszem, soronként, hogy mindenhol érje, megöntözöm olívaolajjal, a végén lepje el. Hűtőben érlelem pár na...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk