"Morning Glory" fűszerei
Hajdina
Tálalásnál a tetejére görög joghurt aszalt paradicsom és tökmagolaj
került
A hagymát finomra aprítjuk, és kevés olajon megpároljuk. Közben vizet forralunk, megsózzuk, és beleöntjük a zöldborsót. Amikor megpuhult, leszűrjük. Aprítógéppel összezúzzuk (pers...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy serpenyőben kevés olajon megpirítom a felszeletelt gombát, majd hozzáadom a felaprított újhagymát és üvegesre pirítom. A fás részétől megszabadított majd 3-4 centis tollhegy f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit meghámozzuk és lereszeljük, majd egy picit kinyomkodjuk mert levet ereszt. Ezt követően egy tálba tesszük és hozzáadjuk a tojást, a zsemlemorzsát, a lisztet, a zúzott fo...
Elkészítési idő: 0,5 óra Nehézség: KözepesA zabpelyhet egy kevés sós, forró vízzel leöntjük, letakarjuk addig, amíg megphuhul, és felszívja a vizet. Ha sok lett a víz, öntsük le róla. A kihűlt masszához hozzáadjuk az apró...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű