A szósz elkészítése: Az olajon megpirítjuk a kockára vágott fokhagymát, majd hozzá tesszük a paradicsomot és a fűszereket. Az omlett elkészítése: Az első tálban kemény habbá...
Elkészítési idő: ? Nehézség: KönnyűA konzerv levét lecsepegtetjük és félretesszük mert később szükségünk lesz rá. A tojást elkeverjük a zsemlemorzsával és a fűszerekkel. A masszát hozzáadjuk a halhoz és lapos pogá...
Elkészítési idő: gyors Nehézség: KönnyűA hagymát vágjuk apró darabokra, majd az almát is kockázzuk fel. Utóbbit tegyük hideg vízbe hogy ne barnuljon meg (még egy darabig ott fog állni szegény, és nem akarjuk hogy csúnya...
Elkészítési idő: ? Nehézség: KözepesA krumplit kockázzuk fel, majd enyhén sós vízbe fűzzük puhára (ne túl puhára, ne essen szét, csak annyira hogy egy keményebb törtkrumplit tudjunk belőle csinálni). A gombát és a h...
Elkészítési idő: ? Nehézség: NehézAz almát és a hagymát vágjuk fel, majd turmixoljuk össze. Mivel nagyon kis adagról van szó, az is jó, ha csak lereszeljük, a lényeg, hogy levet eresszenek. Ezután keverjük hozzá a...
Elkészítési idő: ? Nehézség: NehézVágjuk fel a hagymát, majd inazzuk ki a húst - ha szükséges. Vagdossunk be vékonyan a húst és klopfoljuk kicsit ki. Vigyázzunk, mert ha túl vékony a hús, száraz és kemény lesz sü...
Elkészítési idő: ? Nehézség: NehézA húst kockázzuk fel olyan méretűre, ami ízlésünknek megfelelő, és aprítsuk fel a vörös és foghagymát mellé. Az almát és az egyik répát pucoljuk meg és reszeljük le, valamint a má...
Elkészítési idő: ? Nehézség: KönnyűEgy bögre rizst pirítsunk fehérre némi olajon, majd önsük fel kétszer annyi vízzel (egy picivel lehet több) sózzuk meg ízlés szerint és hagyjuk párolódni fedő alatt kis-közepes lán...
Elkészítési idő: ? Nehézség: Könnyű