menu

Családireceptkönyv.hu

(borsós) pörkölt


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


0,5-1 kg husi (lapocka, comb, stb.)
hagyma
só, paprika, kömény, fokhagymapor, kevés bors, kevés majoranna
pörkölt kocka (2-3 db)
üveges borsó
(paprika+paradicsom opcionális)

Elkészítés:


A hagymát megpirítom, mehet rá a paprika, gyorsan öntök rá vizet, aztán a paprikát meg a paradicsomot is rádobom, utána jöhet a felkockázott hús, a fűszerek, a víz.
Borsót a fajtájától függően előbb vagy később adom hozzá.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Töltike
Töltike

A darált sertéshúst összegyúrjuk a tojással, a félig főtt rizzsel, egy kiskanál olajban megpirított vöröshagymával, sóval és őrölt borssal. A permetezés előtt leszedett szőlőlevele...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kata
A TÖKÉLETES RÁNTOTT HÚS
A TÖKÉLETES RÁNTOTT HÚS

AZ ELŐKÉSZÜLETEK A hús előkészítésénél a vastagabb szeleteket érdemes kicsit kiklopfolni, hogy a rostok felpuhuljanak. Nem szükséges ehhez húsklopfolót használni, elég lehet, ha e...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fűszeres aprópecsenye sajtos rizsgombóccal
Fűszeres aprópecsenye sajtos rizsgombóccal

A raguhoz a szűzpecsenyét ceruza nagyságú csíkokra vágjuk. Serpenyőben üvegesre pirítjuk a finomra felvágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, majd hozzáadjuk a húst. Sóval, borss...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Szilvia
Gombával töltött göngyölt hús
Gombával töltött göngyölt hús

A húst fölszeleteljük, és vékonyra kiklopfoljuk. Vegetával fűszerezzük, vigyázva, hogy ne sózzuk el vele az ételt. A gombát tisztítjuk, majd tetszőlegesen fölvágjuk. Majd a hagymá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk