2 kg káposzta
2kg uborka
1 kg hagyma
1 kg paprika
0.5 kg sárgarépa
7 dkg só
1kg cukor
3 dl 20%-os ecet
1 kávéskanál nabenzonàt
1 kávéskanál borkén
Víz nem kell hozzá
Összekeverjük a felaprított hozzávalókat
24 óra alatt többször átforgatjuk és utána üvegekbe töltjük
4.20 káposzta
1.10 paprika
1 répa 1.50 uborka
580 zöldparadicsom
90 hagyma
Ebből lesz
8db 7 ddl és üveg és 1 vödör
Szeleteld fel a hagymát, és felhevített kókuszzsíron párold meg. Add hozzá az eritritet, öntsd fel a vörösborral, és keverd hozzá a fűszereket, végül pedig a balzsamecetet is. Fed...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz epret mosd meg alaposan, majd csepegtesd le, és válogasd ki, csak a teljesen ép darabok mehetnek a lekvárba. Vigyázz, hogy se levéldarab, se morzsa vagy más maradék ne kerüljön...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA bodza virágját a zöld szárától megszabadítjuk és azt egy befőttes üvegbe rakjuk. Ráöntünk 7-8 dl vizet. A citromot jól megmossuk. Én egy ecetes szivaccsal szoktam, ha nincs bio c...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű2,5 kg uborka 2 csomag kapor 1 fej fokhagyma 1 nagy hagyma csombor(borsikafű) fekete szemesbors mustármag ízlés szerint 5 babérlevél 2-3 db öreg krumpli só (ahány liter...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű