Orchidea szelet

Hozzávalók:


5 tojásfehérje,
3 evőkanál liszt
2 evőkanál mák, vagy kakaó
1 csg. sütőpor,
8 evőkanál kr.cukor

Krém:.3dl tejhez hozzáadom az 5 tojássárgáját. 10dkg cukor és 1csomag vanilia pudingot sürüre fözzük majd kihűtjük.15dkg hideg rámát 1 kis doboz mascarponéval kikeverek teszek bele kb 4evőkanál porcukrot.És 3csomag vaniliás cukrot.A két krémet összekeverem és a meg sült piskotára simitom.Erre jön még 3dl habtejszint felverek és olvasztott tejcsokit rakok még hozzá kb 6dkg.Ez kicsit darabos lessz a csokitól a hab de az nem baj.Ezt is a krém tetejére simitom erre jön még göz fölött olvasztunk fel ét csokit másfél táblát és csurgassuk rá!

Tejszinhab:

Elkészítés:


5tojás fehérjét felverek.3 evő kanál liszt 2 evőkanál mák de én azt kihagytam helyette 2 kanál kakaóport raktam.1csomag sütőport 8 evőkanál cukrot,elkeverek és ehez ovatosan hozzá adom a felvert habot.Sütőpapiros közepes méretű tepsibe rakom.És alacsony hőfokon megsütöm.

3dl tejhez hozzáadom az 5 tojássárgáját. 10dkg cukor és 1csomag vanilia pudingot sürüre fözzük majd kihűtjük.15dkg hideg rámát 1 kis doboz mascarponéval kikeverek teszek bele kb 4evőkanál porcukrot.És 3csomag vaniliás cukrot.A két krémet összekeverem és a meg sült piskotára simitom.Erre jön még 3dl habtejszint felverek és olvasztott tejcsokit rakok még hozzá kb 6dkg.Ez kicsit dsrabos lessz a csokitól a hab de az nem baj.Ezt is a krém tetejére simitom erre jön még göz fölött olvasztunk fel ét csokit másfél táblát és csurgassuk rá!

Trükkök, tippek, praktikák:


Legalább 1 napot álljon a hűtőben! És kész!