40 dkg csirkemell, 15 dkg sárgarépa, 10 dkg fehérrépa, 10 dkg zöldborsó, 10 dkg gomba, 5 dkg nagykocka tészta, só, bors, petrezselyem
1. A kicsontozott csirkemellet apróbb kockákra vágjuk, hideg vízben bezöldségelve, fűszerezve tesszük fel főni.
2. Kis tűzön az egészet puhára főzzük, végül belefőzzük a nagykockatésztát is.
3. Finomra vágott petrezselyemmel meghintve adjuk asztalra.
Egy nagyobb méretű fazékban kezdd el melegíteni az olivaolajat. Add hozzá az apróra vágott vöröshagymát. Párold üvegesre. Add hozzá a sárgarépát, a fehérrépát, párold néhány per...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűAz apróra vágott hagymát megdinsztelem, hozzáadom a felkockázott leveszöldséget és a gombát, átpirítom. Beleteszem az apróra vágott husokat , felöntöm másfél liter alaplével, sózom...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megmossuk és meghámozzuk, majd mindegyik felkockázzuk. Az olajon megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a többi zöldséget is, és összepirítjuk. Felöntjük 2 liter...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A pórét tisztítjuk, és vékony karikákra vágjuk. A vajat az olajjal fazékban hevítjük, beleszórjuk a pórét, fonnyasztjuk. Belereszeljük a fokhagymát, 1-2 percig...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű