10 szelet karaj, vagy sertés tarja, fél kg champion gomba, só, bors, pirospaprika, kevés liszt, olaj, paradicsom, tv paprika, tejföl
1. A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd fűszerezzük sóval, borssal, paprikával.
2. Ezután lisztbe mártjuk mindkét oldalát.
3. Elősütjük az olajban.
4. Kivesszük egy tálba és a visszamaradt zsiradékban megpároljuk a szeletelt gombát.
5. Hozzáadjuk a paradicsomot és a tv paprikát.
6. Visszatesszük a húsokat az edénybe és puhulásig főzzük a gombás alappal együtt.
7. Ha kész a hús, behabarjuk egy kis tejföllel.
Read more: http://www.anyakonyha-receptek.hupont.hu/5/etelek-1#ixzz3Gq6wMYhU
A tarjaszeleteket egy kicsit kiklopfoljuk, az inas részeket bevagdossuk. a hússzeleteket bedörzsöljük sóval, borssal, flkekken fűszerrel, chilivel, és a fokhagymával. Öntünk rá e...
Elkészítési idő: 1,5 Nehézség: KözepesA zsírt felmelegítjük, majd az apróra vágott vöröshagymát üvegesre sütjük. Ezután mehet bele a felkockázott hús, amit fehéredésig sütünk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy éppen e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítjük a hozzávalókat: meghámozzuk, majd apróra szeleteljük a répát, vékony szeletekre vágjuk a pancettát és a gyömbért. Felforrósítjuk az olajat és megpirítjuk rajta a panc...
Elkészítési idő: 2 h Nehézség: KözepesA hagymát tisztítsd meg, vágd apróra, és kevés olajban párold üvegesre. Keverd a darált húshoz. Dolgozd hozzá a reszelt sajtot, majd ízlés szerint sózd, borsozd. Formázz a masszábó...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű