1 liter víz, 1 kg kristálycukor, 2 nagy fej citrom, 1 vérnarancsaroma
1. Forraljuk fel a vizet, majd adjuk hozzá a citrom levét és a cukrot oldjuk fel benne.
2. Ha elkészül a szirup, akkor vegyük le és hagyjuk lehűlni.
3. Amikor teljesen kihűlt, akkor adjuk hozzá a vérnarancsaromát, keverjük el jó alaposan, majd töltsük üvegekbe.
4. Zárjuk jól le, hogyha megszomjaznánk, akkor szódavízzel, vagy sima vízzel hígítva fogyasszuk, inkább hűtve!
Ledzsúzoljuk a répát, a narancsot és a gyömbért, majd összeturmixoljuk az almával & a banánnal.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű3 kg cukrot elkeverünk 6 liter vízben, felforraljuk, szirupot főzünk belőle. Megvárjuk, amíg teljesen kihűl. Belekeverünk 10 dkg borkősavat, 3-4 karikákra vágott citromot, és 20-25...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet felforralom a cukorral együtt, kicsit besűrítem, hogy a szörpnek sűrűbb legyen az állaga. A bodzavirágokat jól megmosom. A szirupot beleöntöm az üvegbe, nagyjából a háromne...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. 3 liter málnát hibátlan edénybe összetörünk, minden literhez 8 dl vizet öntünk, és keverünk hozzá 2 dk borkősavat, vagy két citromlevet átszűrve, meg kevés tartósítószert. 2...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű