50 dkg csirkeaprólék, 1 cs mirelit vegyes zöldség, 1 kk petrezselyem, 1 vöröshagyma, 1 ek liszt, 1 ek olaj
1. Míg az aprólék felenged, egy csomó petrezselyem zöldet és egy diónyi vöröshagymát apróra vágunk.
2. Az olajban a hagymát megfuttatjuk, majd a mirelit zöldséget beletéve, néhány percig pároljuk.
3. A tűzről levéve beleszórjuk a zöldpetrezselymet, és félretesszük.
4. Eközben már feltesszük az aprólékot, és majdnem készre főzzük.
5. A már előbb elkészített zöldséget meghintjük liszttel, elkeverjük, és az aprólékkal felöntve készre főzzük.
A megtisztított vöröshagymát feldaraboljuk. Egy leveses fazékban megolvasztunk két fakanálnyi zsírt, és megdinszteljük rajta a hagymát. Közben a paprikát, paradicsomot és zellergum...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűErőleves: A tojásfehérjéből verjünk laza habot, majd keverjük el benne a paradicsompürét. A darált marhahúst öntsük nagy lábasba, keverjük el a zöldségekkel: a 2 gerezd fokha...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA finomra vágott hagymát az olajon üvegesre pároljuk, rászórjuk a közepes kockára vágott krumplit, és megszórjuk pirospaprikával. Átforgatjuk és rögtön felöntjük 1 liter vízzel. Só...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű