50 dkg csirkeaprólék, 1 cs mirelit vegyes zöldség, 1 kk petrezselyem, 1 vöröshagyma, 1 ek liszt, 1 ek olaj
1. Míg az aprólék felenged, egy csomó petrezselyem zöldet és egy diónyi vöröshagymát apróra vágunk.
2. Az olajban a hagymát megfuttatjuk, majd a mirelit zöldséget beletéve, néhány percig pároljuk.
3. A tűzről levéve beleszórjuk a zöldpetrezselymet, és félretesszük.
4. Eközben már feltesszük az aprólékot, és majdnem készre főzzük.
5. A már előbb elkészített zöldséget meghintjük liszttel, elkeverjük, és az aprólékkal felöntve készre főzzük.
A gombát megtisztítom, megmosom, majd szeletekre vágom. A petrezselyem zöldjével is hasonlóan járok el, de azt apróra vágom. Közben fazékban a vajat lassú tűzön megolvasztom, és me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy fazékban megforrósítunk 2 evőknál olajat, majd 20 dkg zöldborsót hirtelen megpirítunk rajta. Hozzáadjuk a zabpelyhet, és ráöntjük a levest. Főzzük 15 percig, amíg a borsó meg n...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megmossuk és héjában megfőzzük. Még melegen meghámozzuk és krumplinyomón átnyomjuk. A pulykamellet vékony csíkokra vágjuk. A hagymát felkockázzuk és az olajon megfutta...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA megtisztított brokkolit apró rózsákra szedjük, a vastagabb szárakat levágjuk. A krumplit felkockázzuk. A hagymákat megtisztítjuk, a vöröset apró kockára vágjuk, és az olajon üv...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű