menu

Családireceptkönyv.hu

Bélszínszeletek pirított gombával


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


60 dkg tisztított bélszín, 5 dkg vaj, 8 dkg zsír, 20 dkg gomba, 1 kis fej hagyma, 25 dkg rizs, 1 cs petrezselyem, törött bors, só

Elkészítés:


1. A letisztított és lehártyázott vesepecsenyét 8 egyforma szeletre vágjuk, a szeleteket tenyerünkkel egy kissé lelapítjuk, megsózzuk és megborsozzuk.

2. A megtisztított, megmosott gombát vékony szeletekre vágjuk, és a hagymás, zöldpetrezselymes zsírban világosra pirítjuk, megsózzuk, megborsozzuk, és melegen tartjuk.

3. A hússzeletek mindkét oldalát egy serpenyőben hirtelen pirosra sütjük.

4. Párolt rizst készítünk, egy tál közepére hosszában felhalmozzuk, erre rakjuk a hirtelen sült bélszínszeleteket, majd megszórjuk a pirított gombával.

Bélszínszeletek pirított gombával

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Marha húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Zsuzsa
Zurichi borju
Zurichi borju

A hust vagjuk vekony csikokra, fuszerezzuk soval, borssal, vegul lisztezzuk be. A megtisztitott hagymat vagjuk kockara, a gombat tisztitsuk meg es apritsuk fel. A vajat serpenyoben...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Szabina
Szupergyors koreai marhahús
Szupergyors koreai marhahús

Egy tálban összekeverjük a szójaszószt, olívaolajat, barnacukrot, szezámolajat, chilipelyhet, és belereszeljük a fokhagymát és a gyömbért. Egy forró serpenyőbe rakjuk a darált mar...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar  Osso Bucco
Osso Bucco

A hússzeletek mindkét oldalát alaposan megsózzuk, megborsozzuk és megszórjuk egy kis liszttel. Felhevítünk egy öntöttvas lábast és öntünk bele olívaolajat. Amikor alaposan felhevül...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Borsos marhatokány
Borsos marhatokány

1. A meghámozott hagymát finomra vágjuk, és a felforrósított olajon üvegesre pirítjuk. 2. Ezután a tűzről félrehúzzuk és belekeverjük a pirospaprikát és a borsot. 3. Ráöntü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk