menu

Családireceptkönyv.hu

Borsos tokány


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1/2 marhafelsál, 1 jó nagy kanál zsír, 2-3 hagyma, só, 1 késhegynyi törött bors

Elkészítés:


1. 1/2 marhafelsált megtisztítunk, megmosunk, és apró darabokra vágjuk.

2.1 jó nagy kanál zsírt lábasba teszünk, 2-3 hagymát felszeletelve megpárolunk benne.

3. A húst beletesszük, megsózzuk, 1 késhegynyi törött borsot teszünk bele, befedjük, és gyakran kevés meleg vizet öntünk rá mindaddig, míg puha nem lesz.

Borsos tokány

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Marha húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tostada tortilla
Tostada tortilla

Elkészítjük a chipotle majonézt: a tejföl, a majonéz, 2 lime leve, és a chipotle konzerv egynegyede (ha bátrak vagyunk, a levével, de akkor már elég betyáros lesz) mehet bele egy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Burgundi marharagu
Burgundi marharagu

A hagymát kockára vágjuk, nem kell túl apróra, a répát pedig nagyon karikákra. Olajon lepirítjuk ezeket és kivesszük a serpenyőből. Utána a csíkokra vágott szalonnát pirítjuk, szin...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csángó meccs
Csángó meccs

1. A húst a szalonnával együtt ledaráljuk, beledolgozzuk a zúzott fokhagymát, a fűszereket, a szódabikarbónát és a szódavizet. Jól összegyúrjuk, 1-2 órát hideg helyen pihentetjük....

Elkészítési idő: 55 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Eszter
Baconbe göngyölt bélszín Pinot Noir szósszal
Baconbe göngyölt bélszín Pinot Noir szósszal

Bacon zsírban megpirítjuk a hagymát a sóval és borssal. Másik lábasba tesszük a bélszínt, amit baconbe göngyöltünk, sózzuk, borsozzuk. Mindkét oldalát megpirítjuk, utána sütőbe t...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk