0,5 kg sertéskaraj, 3 db tojás, 30 dkg liszt, só, 30 dkg burgonya, 15 dkg sajt, tejföl, olaj
1. Sűrű palacsintatésztát készítünk, majd belereszeljük a nyers burgonyát.
2. A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk.
3. A húst előszór lisztbe, majd a burgonyás palacsintatésztába mártjuk,majd forró olajba kisütjük.
4. Tálaláskor sajttal megszórjuk és tejföllel meglocsoljuk.
1. A felszeletelt húst gyengén klopfold ki, (a zsíros részeket vágd át,) sózd, borsozd, s pihentesd egy fél órát. 2. Majd forgasd lisztbe, felvert tojásba, végül a reszelt sajt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElső lépésben vágd a húst nagyjából 4-5 cm-es kockákra. Az elérhető források szerint hagyományosan Vietnamban ezt az ételt bőrös lapockából készítik, én is ezt használtam. 1 kg-os...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hasaalja szalonna bőrét éles késsel bevagdosom, besózom, borsozom, megszórom majorannával. Elkészítem a tölteléket: a zsemléket beáztatom, kinyomkodom és egy tálban hozzáteszem a...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes