4 szelet sertéshús (csirke v. pulyka hús is lehet), liszt, egy tojás, egy db burgonya, só, bors, fokhagyma, pár csepp citromlé
1. A burgonyát nyersen lereszeljük.
2. A lisztet a tojással és a burgonyával összekeverjük, ízesítjük sóval, borssal, fokhagymával és a citromlével.
3. A hússzeleteket ezzel a masszával bepanírozzuk és forró olajban megsütjük.
4. Tejföllel, sajttal tálaljuk.
A sót keverjük alaposan össze a fűszerekkel. A fokhagyma gerezdeket vékonyan szeleteljük fel. Vegyünk egy 1,5-2 kg körüli bőrös császárhúst, majd éles késsel irdaljuk be rombusz a...
Elkészítési idő: 2 - 30 perc Nehézség: KözepesA hagymát és a paprikát megtisztítjuk, apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. A húst megmossuk és felkockázzuk, majd 3-4 percen át pirítjuk a hagymával. Mikor feldobja a lev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz őzgerincformát kiolajozzuk, Kibéleljük bacon szalonnával úgy hogy a szélein lelógjon. A karajt kiklopfoljuk fűszerezzük ízlés szerint. A hússzeleteket előbb lisztbe ,majd tojásb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sertéscombot és a szalonnát csíkokra, a hagymát apróra a paprikát, paradicsomot kockákra vágjuk. Ha friss zöldbabunk van azt is 2-3 centisre daraboljuk. A szalonnát kiolvasztju...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű