menu

Családireceptkönyv.hu

Karaj - Borzaska


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


4 szelet sertéshús (csirke v. pulyka hús is lehet), liszt, egy tojás, egy db burgonya, só, bors, fokhagyma, pár csepp citromlé

Elkészítés:


1. A burgonyát nyersen lereszeljük.

2. A lisztet a tojással és a burgonyával összekeverjük, ízesítjük sóval, borssal, fokhagymával és a citromlével.

3. A hússzeleteket ezzel a masszával bepanírozzuk és forró olajban megsütjük.

4. Tejföllel, sajttal tálaljuk.

Karaj - Borzaska

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Imre
Sült császárhús fűszeres krumplival
Sült császárhús fűszeres krumplival

A sót keverjük alaposan össze a fűszerekkel. A fokhagyma gerezdeket vékonyan szeleteljük fel. Vegyünk egy 1,5-2 kg körüli bőrös császárhúst, majd éles késsel irdaljuk be rombusz a...

Elkészítési idő: 2 - 30 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar Ínycsiklandó sertéskaraj ragu
Ínycsiklandó sertéskaraj ragu

A hagymát és a paprikát megtisztítjuk, apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. A húst megmossuk és felkockázzuk, majd 3-4 percen át pirítjuk a hagymával. Mikor feldobja a lev...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Töltött karaj őzgerincben sütve
Töltött karaj őzgerincben sütve

Az őzgerincformát kiolajozzuk, Kibéleljük bacon szalonnával úgy hogy a szélein lelógjon. A karajt kiklopfoljuk fűszerezzük ízlés szerint. A hússzeleteket előbb lisztbe ,majd tojásb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Temesvári tokány
Temesvári tokány

A sertéscombot és a szalonnát csíkokra, a hagymát apróra a paprikát, paradicsomot kockákra vágjuk. Ha friss zöldbabunk van azt is 2-3 centisre daraboljuk. A szalonnát kiolvasztju...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk