menu

Családireceptkönyv.hu

Lapocka - Brassói aprópecsenye


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


0,5 kg sertéshús (lapocka, lábszár), 10 dkg zsír vagy olaj, 2 gerezd fokhagyma, 25 dkg zöldborsó, só

Elkészítés:


1. A húst vékony és apró szeletekre vágjuk.

2. A fokhagymát kissé megpirítjuk a zsiradékon.

3. A húst beleforgatjuk forró zsírba, majd mellé tesszük a zöldborsót.

4. Megsózzuk, puhára pároljuk.

5. Sült vagy petrezselymes krumplival tálaljuk.

Lapocka - Brassói aprópecsenye

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Darált - Gombás hússal töltött rántott palacsinta
Darált - Gombás hússal töltött rántott palacsinta

1. A szokásos módon palacsintákat sütünk. 2. Közben kevés olajon megdinszteljük a húst, majd rádobjuk az apró kockára vágott gombát és készre pároljuk. 3. Sóval, őrölt bors...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sertéspörkölt
Sertéspörkölt

A hagymánkat megpucoljuk,kockára vágjuk,olajon dinszteljük a kockára vágott húst rárakjuk,fehéredésig pirítjuk ,majd a fűszerekkel paradicsom pürével ízesítjük,kicsi vizet öntünk r...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar CSIKÓS TOKÁNY
CSIKÓS TOKÁNY

A szalonnát csíkokra metéljük, és az olajban kisütjük. A fölaprított hagymát meg a ceruzányi csíkokra metélt húst hozzáadjuk. Kevergetve néhány percig tovább pirítjuk. Hozzáadjuk a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tehéntánc
Tehéntánc

Bunda elkészítése: A krumplit lereszelem, a fokhagymával együtt, hozzáteszem a tojásokat, a lisztet, sózom, borsozom. A hússzeleteket kiklopfolom, sózom, majd ráfektetek 1-1...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk