cékla, só, 1 szál torma, cukor, ecet
1. A céklát megfőzzük.
2. Ha jó puhára főtt, kivesszük a vízből.
3. Meghámozzuk, vékony szeletekre felszeljük, megsózzuk, és üvegbe rakjuk.
4. Hozzáadunk 1 szál tormát.
5. Vízzel higított, cukrozott ecettel felöntjük annyira, hogy a lé ellepje a céklát.
6. Kissé összerázzuk, és hideg helyre tesszük.
Die Gurken fein würfeln, die Äpfel in feine Stifte schnippeln, Zwiebel fein würfeln, Petersilie nicht zu fein, Eier grob hacken, Paprikawurst und Kartoffeln in Würfelchen schneiden...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csicseriborsót 1 nappal a főzés előtt beáztatjuk . Majd megfőzzük,(szódabikarbóna elősegíti a puhulást) és leszűrjük. A dolgot lényegesen leegyszerűsíti, ha konzervet használ...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mártáshoz a majonézt, a joghurtot, almalét, citromlét, sóval, borssal és a reszelt szerecsendióval összekeverjük. A csirkehúst bőr nélkül csíkokra vágjuk. A megmosott zellerszár...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA vajon kissé megpergeljük a lisztet majd hozzáadjuk a tejfölt,a sajtot és a sót. 1-2 percig főzzük, míg besűrűsödik, majd krémesre kavarjuk és kihűtjük. Minden sonkaszelet egyik...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű