50 dkg darált hús, 2 fej vöröshagyma, 25 dkg gomba, 2 doboz kidney bab konzerv, só, őrölt bors, kevés olaj, 1 cs chili alap, oregano, erős paprika, 1 nagyobb sűrített paradicsom konzerv
1. A vöröshagymát megdinsztelem, majd ráteszem a húst és fehéredésig pirítom.
2. Ekkor felöntöm a paradicsommal és hozzáteszem a chilis alapot, a gombát, sóval, oreganóval, őrölt borssal ízesítem.
3. Kevés vizet öntök alá és kb. 30 percig párolom.
4. Amikor a hús puha, ráteszem a babot és jól összeforralom.
5. Aki erősen szereti, tehet bele erős paprikát is.
A paradicsompürét, 2 evőkanál olajjal, a zúzott fokhagymával és a fűszerekkel összekeverjük. A húsokat átkenjük a paradicsomos keverékkel, letakarjuk és hűtőben pihentetjük legaláb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítem a húst. Egy éles késsel bevágom a bőrét rombusz alakban, de csak a zsírt, vigyázok, hogy a húsba ne vágjak bele. Egy zsinórral átkötözöm, hogy a karaj megtartsa a henge...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Darál húsból fasírozott alapot készítek. 2. Tésztát kinyújtom és 12 darabra vágom és megkenem a felvert tojással. 3. A fasírtból 12 golyót készítek a tésztára helyezem,ös...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézMegpucoljuk a hagymát, fokhagymát. A hagymát félbe, majd szeletekbe, a fokhagymát vékony szeletekbe vágjuk. A sajtot lereszeljük. A paradicsomot felkockázzuk. A karaj szeleteket só...
Elkészítési idő: 3/4 óra Nehézség: Könnyű