2 csirkemell, 1 nagy pohár tejföl, 1 kis fej vöröshagyma, 1 csokor zöldhagyma, bacon, só, bors, fehérbors
1. A csirkemellet vágd fel háromujjnyi vastag csíkokra, sóval és egy kevés fehér borssal ízesítsd, tekerd bele a baconbe, majd fektesd tepsibe.
2. A vöröshagymát vágd fel vékony karikákra, és szórd szét a tepsiben, amibe a húsokat fektetted.
3. A tejfölt sózd meg, majd a felszeletelt zöldhagymával keverd össze.
4. Öntsd ezt a húsra, és fedd le alufóliával az egészet, majd mielőtt kész lenne, vedd le a fóliát, és pirítsd meg kicsit a tetejét.
A csirkemelleket minél vékonyabb filékre vágjuk, kb. akkorára, mintha Cordon Bleu-t akarnánk készíteni, sózzuk, borsozzuk. A zöldségeket összekeverjük reszelt sajttal. A csirkeme...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA húst felszeleteljük, kiklopfoljuk. Egy dobozban összekeverjük az olajat, a piros aranyat és a barbecue-fűszert. A hússzeletek mindkét oldalát alaposan bedörzsöljü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKarfiol, besamelmártás A karfiolt nagyobb, kb. teniszlabda méretű rózsákra szedjük, majd lobogó,2 ek sós vízben két percig főzzük. Két perc elteltével hideg vízben lehűtjük, majd...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: Könnyű1. A csirkecombokat a forgóknál bevágjuk, de nem vágjuk el! 2. A főtt sonkát és az uborkát vagy nagy lyukú darálón ledaráljuk, vagy nagyon apróra összevágjuk. 3. Hozzáadjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz