menu

Családireceptkönyv.hu

Csirkés-gombás gulyás


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg csirkemell, 50 dkg csiperke gomba, 1 marék szárított vargánya, 50 dkg tisztított burgonya, 2 fej vöröshagyma, 1 zöld paprika, 1 paradicsom, fűszerpaprika, őrölt bors, só, petrezselyemzöld, olaj

Elkészítés:


1. A szárított gombát vízbe rakjuk.

2. A csirkemellet megmossuk és kockára vágjuk.

3. Egy edénybe, ha otthon főzzük olajat hevítünk, rárakjuk a karikára vágott hagymát és üvegesre fonnyasztjuk.

4. Ezután hozzáadjuk a kockára vágott húst és fehéredésig pirítjuk, majd megszórjuk paprikával és felöntjük kevés vízzel, ízesítjük sóval és borssal.

5. Ezután hozzáadjuk a kockára vágott paprikát és a paradicsomot, majd fedő alatt addig főzzük, amíg a hús már majdnem puha.

6. Ekkor hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát és a kockára vágott burgonyát.

7. Fedő alatt addig főzzük, amíg megpuhul a burgonya, majd végül beleszórjuk a szárított gombát és az apróra vágott petrezselyemzöldet.

Csirkés-gombás gulyás

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Spenótos zöldborsókrémleves (Sóbors)
Spenótos zöldborsókrémleves (Sóbors)

A zöldborsót 1 liter vízben tegyük fel főni, közben sózzuk, borsozzuk és a többi fűszert (kivétel a menta) is keverjük hozzá. Mikor a borsó megpuhult, 2-3 merőkanál borsót merjü...

Elkészítési idő: 20+35 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mentett
Zöldséges zöldborsó leves
Zöldséges zöldborsó leves

A hagymát megpucolom kockára vágom ,olajom dinsztelem.A répát,fehérrépát,karalábét kockázom és a ledinsztelt hagymához adom a borsóval együtt és együtt dinsztelem,fűszerezem és fel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gabi
Húsleves
Húsleves

...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Húsleves- – ahogy normális háziasszony nem csinálja
Húsleves- – ahogy normális háziasszony nem csinálja

Felteszem főzni a megmosott húst a befűszerezett (só, bors, köménymag, babérlevél, majoranna) a vízbe, annyi vizet tegyél bele, hogy majd a zöldségek is beférjenek, szóval, majdnem...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk