50 dkg csirkemell, 50 dkg csiperke gomba, 1 marék szárított vargánya, 50 dkg tisztított burgonya, 2 fej vöröshagyma, 1 zöld paprika, 1 paradicsom, fűszerpaprika, őrölt bors, só, petrezselyemzöld, olaj
1. A szárított gombát vízbe rakjuk.
2. A csirkemellet megmossuk és kockára vágjuk.
3. Egy edénybe, ha otthon főzzük olajat hevítünk, rárakjuk a karikára vágott hagymát és üvegesre fonnyasztjuk.
4. Ezután hozzáadjuk a kockára vágott húst és fehéredésig pirítjuk, majd megszórjuk paprikával és felöntjük kevés vízzel, ízesítjük sóval és borssal.
5. Ezután hozzáadjuk a kockára vágott paprikát és a paradicsomot, majd fedő alatt addig főzzük, amíg a hús már majdnem puha.
6. Ekkor hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát és a kockára vágott burgonyát.
7. Fedő alatt addig főzzük, amíg megpuhul a burgonya, majd végül beleszórjuk a szárított gombát és az apróra vágott petrezselyemzöldet.
A zöldborsót 1 liter vízben tegyük fel főni, közben sózzuk, borsozzuk és a többi fűszert (kivétel a menta) is keverjük hozzá. Mikor a borsó megpuhult, 2-3 merőkanál borsót merjü...
Elkészítési idő: 20+35 perc Nehézség: KönnyűA hagymát megpucolom kockára vágom ,olajom dinsztelem.A répát,fehérrépát,karalábét kockázom és a ledinsztelt hagymához adom a borsóval együtt és együtt dinsztelem,fűszerezem és fel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelteszem főzni a megmosott húst a befűszerezett (só, bors, köménymag, babérlevél, majoranna) a vízbe, annyi vizet tegyél bele, hogy majd a zöldségek is beférjenek, szóval, majdnem...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes