2 pohár kockára vágott füstölt sajt (Karaván, Parenyica), 3 pohár kockára vágott főtt burgonya, apróra vágott zeller zöldje, 3 újhagyma apróra vágva, 2 lereszelt kemény tojás, sonka, majonéz, citromlé, só, bors
1. Ezeket egyberakjuk és összekeverjük. 1 pohár majonézbe 2 evőkanál citromlét, kevés sót és borsot keverünk, majd ráöntjük a salátára, és jól összeforgatjuk.
2. Egy órára betesszük a hűtőbe, majd retekszeletekkel, petrezselyem zölddel díszítve tálaljuk.
3. Lehet bele rakni apróra vágott sonkát 1 pohárral.
1 pohár = 3 dl, így 6-8 főre készül a saláta.
1. A tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük, hideg vízben hűlni hagyjuk, majd meghámozzuk. Az apró kockákra vágott sárgarépát, krumplit és a zöldborsót külön-külön kevés sós vízbe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű2 darab padlizsán2 evőkanál olívaolaj4 deciliter görög joghurt2 gerezd fokhagyma1 darab citrom leve1 teáskanál koriandersó és bors ízlés szerint
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű♥ A tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük, hideg vízben hűlni hagyjuk, majd meghámozzuk. Az apró kockákra vágott sárgarépát, krumplit és a zöldborsót külön-külön kevés sós vízbe...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz ecetes céklát nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Lereszeljük a hagymát is, hozzákeverjük a céklához, és a keveréket ízlésünk szerint sóval-cukorral ízesítjük. Két villával az egés...
Elkészítési idő: 20 Nehézség: Könnyű