menu

Családireceptkönyv.hu

Füstöltsajt-krém


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


20 dkg karaván füstölt sajt, 20 dkg vaj, 2 gerezd fokhagyma, 2 kávéskanál pirospaprika

Elkészítés:


1. A sajtot lereszelem, hozzáteszem a vajat, és összeturmixolom vagy habbá verem az egészet, beleteszem a fokhagymát és a pirospaprikát.

2. Pirítóssal ideális.

Füstöltsajt-krém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Erika
Borika halkréme
Borika halkréme

Késes aprítóban kikeverem a halat a hagymával Hozzáadom a mustárt/citromlevet és a lágy vajat Hűtőbe teszem, pár órára

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Tejfölös-bazsalikomos salátaöntet
Tejfölös-bazsalikomos salátaöntet

Tedd az alapanyagokat egy edénybe (használd fel az újhagyma zöldjét is az öntethez). Turmixold össze a hozzávalókat botmixerrel vagy turmixgépben. Ha mártogatósként használod, hagy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Mexikói melegszendvicskrém
Mexikói melegszendvicskrém

Az a nagyszerű ebben a receptben, hogy minden hozzávalót egy nagy keverőtálba öntünk, és egy villa segítségével simára keverjük az egészet. Más dolgunk nincs mint, hogy kenyerekre...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tonhalas kence
Tonhalas kence

A konzervet elõször csak egy kis helyen megbontom, a levét leöntöm (nem használom fel) majd a tonhalat egy tálba teszem, villával összetöröm, rányomom a tubus majonézt, pár csepp c...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk