menu

Családireceptkönyv.hu

Füstöltsajt-krém


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


20 dkg karaván füstölt sajt, 20 dkg vaj, 2 gerezd fokhagyma, 2 kávéskanál pirospaprika

Elkészítés:


1. A sajtot lereszelem, hozzáteszem a vajat, és összeturmixolom vagy habbá verem az egészet, beleteszem a fokhagymát és a pirospaprikát.

2. Pirítóssal ideális.

Füstöltsajt-krém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Körözött
Körözött

1. A túrót szitán áttörjük, hozzáadjuk a vajat, fűszereket és a reszelt hagymát, majd habosra keverjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Katalin
Bazsalikomos sajtkrém
Bazsalikomos sajtkrém

1. A megmosott, papírtörlőn leszárított, apróra tépkedett bazsalikomleveleket összeturmixoljuk a finomra vágott fokhagymával, a frissen reszelt parmezánnal, a száraz serpenyőben a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anett
Hummus
Hummus

A fokhagymát a csicserivel pürésítjük darálóban, majd pürésítés közben hozzáadjuk a jégkockát, citromlevet, tahinit, sót és tovább pürésítem. A jégkocka segít abban, hogy a hummus...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Padlizsánkrém
Padlizsánkrém

1. A padlizsánokat megsütöm, héjukat lehúzom, levüket lecsöpögtetem. Ezalatt ki is hűlnek általában. 2. A tojássárgájából a mustárral és az olajjal majonézt készítek. Citromlével...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk