menu

Családireceptkönyv.hu

Gombagaluska levesbe


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


1 kis fej hagyma, 2 dkg vaj, 10 dkg gomba, borsikafű, 1 tojás, liszt, só

Elkészítés:


1. 1 kis fej reszelt vöröshagymát 2 deka vajon megpirítok és 10 deka apróra vágott gombát beleforgatok.

2. Borsikafűvel fűszerezve kb. 4 percig párolom.

3. Ezután 1 tojást simára keverek, a gombát hozzáadom és annyi teljes kiőrlésű liszttel dolgozom össze, amennyit felvesz.

4. Fél órát állni hagyom, megsózom és zöldséglevesbe szaggatva kifőzöm.

Gombagaluska levesbe

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Levesbetétek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Petra
Levestészta
Levestészta

Rakok fel sós vizet, majd ha felforr akkor beleteszem a tésztát. Ha megpuhul a tészta akkor leszűröm.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Májgombóc levesbetét
Májgombóc levesbetét

A tojást felverem,bele kavarom a morzsát,lisztet ,a fűszereket, simára kavarom,és hozzá adom a kenőmájast ,hagyom 30 percig pihenni ,kis kanállal beleszaggatom a fővő levesbe ,aztá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Májgombóc leves!
Májgombóc leves!

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Májgaluska
Májgaluska

A csirkemájat elkaparom vagy ledarálom. A hagymát, fokhagymát kevés zsiradékon megdinsztelem. A tojásfehérjét felverem habnak, ettől lesz könnyű a galuska. Összekeverem a májat,...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk