menu

Családireceptkönyv.hu

Gombapörkölt


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


50 dkg gomba, 2 ek olaj, 1 hagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1 paradicsom, 1 paprika, só, 1 ek pirospaprika

Elkészítés:


1. A finomra vágott hagymát az olajon aranysárgára sütjük, majd az ízesítőket belerakva, egy kevés vízzel 5 percig pároljuk.

2. Adjuk hozzá a megtisztított, cikkekre vágott gombát, és lefedve még 10 percig pároljuk.

3. Galuskával tálaljuk.

Gombapörkölt

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Gombás ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Beatrix
Tejfölös gombapörkölt
Tejfölös gombapörkölt

1. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, amire aztán rádobjuk a hagymát, amit üvegesre párolunk. Erre jöhet majd a gomba is, amit ugyancsak szépen átpirítunk. 2. Ennél a pontnál...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Nehéz
share
Zöldhagymás gomba zsemlében
Zöldhagymás gomba zsemlében

1. A vajat felhevítjük és megfuttatjuk benne a megtisztított, karikára vágott hagymát, hozzáadjuk a megmosott, vékonyra szeletelt gombát, fűszerezzük, majd hozzáadjuk a paradicsom...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Veres
Erdei gomba-por
Erdei gomba-por

Elkészítés: A szárított gombát, fél órára egy 50-60 fokra melegített sütőben tovább szárítom (a sütő ajtaját résnyire nyitva hagyva), majd kávédarálóban finom porrá őrlöm. Kész....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Erika
Toszkán vaj gombák
Toszkán vaj gombák

Egy nagy serpenyőben közepes lángon megolvasztjuk a vajat. Hozzá adjuk a fokhagymát és paradicsompasztát, és főzzük 1 percig. Adjuk hozzá gombát és a paradicsomot, és főzzük, amíg...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk