menu

Családireceptkönyv.hu

Gombás pirított máj


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


60 dkg sertésmáj, 2 db vöröshagyma, 25 dkg gomba, 3 db paradicsom, 1 db paprika, 1 ek piros arany, pirospaprika, só, őrölt bors, őrölt kömény, majoránna, babérlevél, kevés olaj

Elkészítés:


1. A megdinsztelt hagymára dobjuk a paradicsomot, a májat és addig pirítjuk, amíg megváltozik a színe a májnak.

2. Megszórjuk pirospaprikával, kevés vízzel felöntjük és a só kivételével, a fűszerekkel beízesítjük.

3. Félidőben hozzáadjuk az összevágott gombát.

4. Puhára főzzük.

5. Tört burgonyával tálaljuk.

 Gombás pirított máj

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar FOKHAGYMÁS DAGADÓ
FOKHAGYMÁS DAGADÓ

A dagadót kiterítjük. 8 gerezd tört fokhagymát, 1 csapott kiskanál pirospaprikát, sót és 1 mokkáskanál Piros Arany paprikakrémet összekeverünk. A kiterített húsra kenjük, szorosan...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Éva
Borsós tokány
Borsós tokány

A húst alaposan megmossuk, lecsöpögtetjük, és vékony csíkokra vágjuk. A hagymát apró darabokra vágjuk, a paprikát, paradicsomot szintén apróra vágjuk. A szalonna bőrét levágjuk...

Elkészítési idő: 90 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: István
Sarkadi pecsenye
Sarkadi pecsenye

A karajt, ha egészben van, szeletekre vágjuk, és kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, majd borsozzuk. A vajat egy széles serpenyőben felolvasztjuk, amiben a hússzeleteket pár perc alatt m...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Szűzpecsenye vörösáfonya-mártással
Szűzpecsenye vörösáfonya-mártással

A zöldségeket megtisztítjuk, és 2-3 cm-es kockákra, a hagymát 4-6 darabba vágjuk. Tálba tesszük, elkeverjük a sóval, a borssal, a zöldfűszerekkel és az olívaolajjal. Sütőtálba vagy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk