menu

Családireceptkönyv.hu

Gombás pirított máj


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


60 dkg sertésmáj, 2 db vöröshagyma, 25 dkg gomba, 3 db paradicsom, 1 db paprika, 1 ek piros arany, pirospaprika, só, őrölt bors, őrölt kömény, majoránna, babérlevél, kevés olaj

Elkészítés:


1. A megdinsztelt hagymára dobjuk a paradicsomot, a májat és addig pirítjuk, amíg megváltozik a színe a májnak.

2. Megszórjuk pirospaprikával, kevés vízzel felöntjük és a só kivételével, a fűszerekkel beízesítjük.

3. Félidőben hozzáadjuk az összevágott gombát.

4. Puhára főzzük.

5. Tört burgonyával tálaljuk.

 Gombás pirított máj

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Gombás ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Rita
Gombaszósz
Gombaszósz

A vöröshagymát apróra vágjuk, és az olajon üvegesre fonnyasztjuk. Hozzáadjuk a megtisztított, apróra vágott gombát, sózzuk, borsozzuk, majd megpároljuk. Majd hozzáadjuk az apróra...

Elkészítési idő: 50 perc
Nehézség: Könnyű
share
Gombapaprikás tejfölösen
Gombapaprikás tejfölösen

1. A gombát alaposan mossuk át, és hagyjuk lecsöpögni. 2. A hagymát tisztítsuk meg, vágjuk nagyobb kockára, és kevéske olajon pároljuk üvegesre. 3. A lángról levéve szórjuk b...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Jada
Krumpli tortácskák
Krumpli tortácskák

Egy serpenyőben olajban kicsit elkeverjük a passzírozott fokhagymát, majd beletesszük a szeletelt gombát és összeforgatjuk. Ezután mehet rá só, bors ízlés szerint. Lefedjük és 10 p...

Elkészítési idő: kb. 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Ramen leves
Ramen leves

1. A gombát 1 l langyos vízben áztasd, míg meg nem puhul, a vizet ne öntsd ki, hiszen ez lesz az alaplé. 2. Lábasban melegísd fel a szezámolajat kis lángon, majd add hozzá a leres...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk