1 kg hal, 2 fej hagyma, paprika, só, cseresznyepaprika
1. A halat megtisztítom, felszeletelem és osztályozom.
2. A bogrács aljára teszem az apróra vágott hagymát, erre a halfejeket, farkakat, uszonyokat.
3. A tetejére jön a halszelet.
4. Sózom, paprikázom és felöntöm vízzel.
5. 35-40 percnyi erős forralás után tálalható.
Ha nincs kész zöldséglevesünk, a leveskockát feloldjuk 1 liter forró vízben. A cukkinit apró kockára vágjuk. A felaprított hagymát, az összezúzott fokhagymát az olívaolajon üveg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tyúkot feldaraboljuk és hideg vízben lassú tűzön elkezdjük főzni. Időnként lehabozzuk. A zöldséget megpucoljuk és hasábra vágjuk. 2. Ha már nincs több habja, beletesszük a z...
Elkészítési idő: 210 perc Nehézség: KözepesVegyünk elő egy nagy edényt, öntsünk bele kevés olajat, majd a kockára vágott répákat és hagymát közepes lángon kezdjük el dinsztelni. Két perc elteltével adjuk hozzá a reszelt fok...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítési mód: A hagymát, a húst, a zöldségeket kockákra, a fokhagymát szeletekre, a petrezselyemzöldet finomra vágjuk. A hagymát zsíron megdinszteljük, hozzáadjuk a húst, k...
Elkészítési idő: kb.: 2 óra Nehézség: Könnyű