menu

Családireceptkönyv.hu

Hideg töltött paradicsom


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


8 db kemény paradicsom, 20 dkg juhtúró, 5 dkg vaj vagy margarin, késhegynyi hagymakrém, néhány szál petrezselyem, 1 kk mustár, 5 dkg parmezán sajt, 1 kk curry, 1 kk só

Elkészítés:


1. A paradicsomok kalapját levágjuk és alul is levágunk belőlük egy kicsit, hogy megálljanak.

2. Hegyes kis késsel kivájjuk a belsejüket és az üres paradicsomokat elrendezzük egy tálon.

3. A juhtúrót habosra keverjük a vajjal, a curryvel, a mustárral, az egészen finomra vágott petrezselyemmel és a többi ízesítővel, majd megtöltjük vele a paradicsomokat.

4. A sajtot lereszeljük, majd a paradicsomkalapok nedves oldalát belemártjuk, és úgy helyezzük vissza a már megtöltött paradicsomokra.

Trükkök, tippek, praktikák:


Köretként fogyasztjuk nehezebb főételekhez.

Hideg töltött paradicsom

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Sacko
Tojáskrém (ökonetes)
Tojáskrém (ökonetes)

Főzzetek meg 8 db tojást,majd törjétek darabosra,pépesre. Keverjétek össze finom kacsazsírral,lila hagymával,zöld fűszerekkel,kis sóval,borssal, pirospaprikával. Ha van házi majo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Kaszinótojás (Bmintbalázs)
Kaszinótojás (Bmintbalázs)

Mivel a kaszinótojást franciasaláta ágyon szokás tálalni, ezért legelőször is kezdj neki a franciasaláta elkészítésének. Főzd meg a tojásokat, hagyd kihűlni és pucold meg őket....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Klári
Kaszinótojás
Kaszinótojás

A tojásokat keményre főzzük, és hagyjuk kihűlni. Megpucoljuk, levágjuk a felső harmadát, és a sárgáját kikanalazzuk. A tojássárgájához hozzáadjuk a töltetlék többi részét ízlés sze...

Elkészítési idő: 35 perc
Nehézség: Közepes
share
Majonézes-virslis burgonyasaláta
Majonézes-virslis burgonyasaláta

1. A krumplit alaposan megmosom, és héjával együtt egy fazék sós vízben megfőzöm. 2. Ha puhára főtt, leveszem a tűzhelyről, hideg vízzel lehűtöm, megpucolom, kb. fél centi vast...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk