menu

Családireceptkönyv.hu

Húsgombóc


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


40 dkg darált hús, 1 tojás, 2 ek zsemlemorzsa, 1 tk reszelt hagyma, 1 gerezd fokhagyma, só, bors, 1 kk ételízesítő, 1 kk pirospaprika

Elkészítés:


1. 40 dkg pulykanyak húst ledarálni, és kissé túlfűszerezve ebből készülnek a gombócok.

Húsgombóc

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Levesbetétek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Tibor
Savanyú becsinált leves
Savanyú becsinált leves

Kockázzuk fel a sertéscombot majd forró olajon dinszteljük amíg fehér nem lesz (a kockák nagyságától függően 5-10 perc). Adjuk hozzá a kockára vágott zöldségeket (a krumplin kívül)...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Karolin
Daragaluska
Daragaluska

Felütök 1 tojást, beleteszek kb. 3 evőkanál étolajat, késhegynyi szódabikarbónát, kevés sót, majd villával jól felverem. Ezután beleteszek 7 csapott evőkanál grízt (- ha nagyobb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Petra
Levestészta
Levestészta

Rakok fel sós vizet, majd ha felforr akkor beleteszem a tésztát. Ha megpuhul a tészta akkor leszűröm.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Dániel
Krumplileves
Krumplileves

1. Az olajat felhevítjük egy fazékban, beleszórjuk a kockákra vágott vöröshagymát és üvegesre pároljuk, majd beletesszük a felkarikázott kolbászt és megpirítjuk. 2. Hozzáadjuk...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk