menu

Családireceptkönyv.hu

Kapor sóban


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


kapor, só

Elkészítés:


A megmosott levelet apróra vágjuk, sóval elkeverjük (5 evőkanálnyi zöldhöz 1 evőkanálnyi sót adjunk), kis üvegekbe szorosan betömjük, a tetejére is sót hintünk, lekötjük és hűvös helyre rakjuk.

Kapor sóban

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Fűszerkeverékek, gyorspácok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Bertalan
Thai dipp főtt húsokhoz (olvasható)
Thai dipp főtt húsokhoz (olvasható)

Minden hozzávalót összekeverünk és hagyjuk összeérni legalább egy órát

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
MEDVEHAGYMA TARTÓSÍTÁSA
MEDVEHAGYMA TARTÓSÍTÁSA

KATT A LINKRE LENT! OTT RECEPT ÉS MÉG TÖBB LEHETŐSÉGRŐL ÍR? PESTÓ,STB:

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zöldcitromos-majorannás marinád
Zöldcitromos-majorannás marinád

A foghagymát megtisztítjuk , foghagymaprésbe tesszük és átpréseljük . A majorannát hideg vízzel leöblítjük és leszárítjuk.. A leveleket letépjük és felaprítjuk. A foghagymát a...

Elkészítési idő: 1 ora 35 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vegeta
Vegeta

Az arányok tisztított zöldségekre vonatkoznak. Aprítógépben a hozzávalókat megtisztítva, felkockázva nagyon gyorsan elkészíthetjük. Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk