1 fej karfiol, 2 szál sárgarépa, 2 szál fehérrépa, 1 fej vöröshagyma, ½ csokor zeller zöld, 1 kanál apróra vágott petrezselyem zöld, 1 kis pohár tejföl, 2 ek finomliszt, 5 dkg eperlevél, 2 ek étolaj, 1 kk. pirospaprika, őrölt fehér bors, ételízesítő, só
1. Kevés olajon megdinszteljük a zöldségeket.
2. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt adunk hozzá.
3. Beletesszük a karfiolt, egész vöröshagymát, pirospaprikát.
4. Felöntjük vízzel és puhára főzzük.
5. Mielőtt teljesen megpuhulnak a zöldségek, beletesszük a tésztát, zellert és a petrezselymet.
6. A tejfölt elkeverjük a liszttel és behabarjuk a levest.
7. Habarás előtt, kivesszük a vöröshagymát.
A zsíron üvegesre pároljuk a vöröshagymát. Hozzáadjuk a tisztított,felkockázott zöldségeket (kivétel a brokkoli), 10 perc után a szétvagdosott csirkeszárnyat és a fokhagymát is bel...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: Könnyűaz anyagokat megpucolom egy nagy lábasba teszem és felöntöm vízzel felforralom a habját leszűröm majd takarék lángon puhulásig főzőm...ha kész átszűröm és cérna metéltet
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTisztítás után a zöldségeket, a gombát és a hagymákat aprítom. Felhevített vajban magas hőfokon a zöldségeket a hagymákkal addig párolom, ameddig nagyja levét elpárologja. Rádob...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAprítsuk finomr a hagymát. Kockázzuk fel a tököt, illetve vágjuk kisebb kockákra a csirkét és a kenyeret is. Aprítsuk fel a metélőhagymát. Pirítsuk meg a hagymát 1/2 ek margarinon....
Elkészítési idő: 40perc Nehézség: Könnyű