6 köröm, 1 nagy fej hagyma, 2-3 fej fokhagyma, pirospaprika, egész bors, só
1. A körmöt és a hozzávalókat feltesszük főni.
2. Forrás után lehabozzuk.
3. 6 óráig főzzük.
4. A körmöt kicsontozva tesszük a tányérba, a levet pedig leszűrve öntjük rá.
1. A vegyes zöldséget feltesszük főni sós vízbe, de ne főzzük szét a zöldséget, forrástól 10-15 percig főzzük. 2. Teljesen ki kell hűlnie. 3. Tormakrém: a túrót, krémsajtot...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A tojásokat meghámozom, hosszában kettévágom. 2. A sárgáját villával összezúzom és összekeverem a többi hozzávalóval. 3. A masszát nyomózsákba rakom és szépen visszatölt...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A körmöt feltesszük forrni. 2. Forrás után lehabozzuk, beletesszük a fűszereket. 6 óráig főzzük. 3. A körmöt kicsontozva tesszük a tányérba, a levet pedig leszűrve öntjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást, ízlés szerint sóval, borssal, spenóttal, a reszelt goudával és az útifűmaghéjjal jól kikeverek. Egy tepsit kibélelek sütőpapírral, belesimítom a spenótos keveréket és j...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes