menu

Családireceptkönyv.hu

Kocsonya


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


2 kg láb, csülök, bőrke, 5-6 fej hagyma, 4 fej fokhagyma, 2 ek egész bors, só, paprika

Elkészítés:


1. Egy nagy fazékban hideg vízben (adagonként kb. 4 dl) odateszem a megtisztított húsféléket, a sóval és a fűszerekkel együtt.

2. Puhára főzöm. Tetejét kicsi állás után lezsírozom, a levét tányérokba szűröm, a húst lecsontozva elosztom a tányérokba.

3. A kocsonya tetejét dermedés után paprikázom.

Kocsonya

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Krisztina
Tonhalkrém
Tonhalkrém

A tonhalat lecsepegtetjük, majd alaposan kikeverjük a vajjal és a majonézzel.

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Franciasaláta
Franciasaláta

A franciasaláta alap zöldségkeveréket feltesszük főzni, ételízesitővel, kevés vizzel, épphogy ellepje. Nem főzzük teljesen puhára, hagyjuk kicsit ropogósra a zöldségeket. Leöntjük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Túrista felvágott
Túrista felvágott

húst zsírszalonnával 6 lyukú darálón ledarálni , marhahúst apró lyukú darálóval darálni , marhahúst leírt víz mennyiségével botturmixal fényes krémesre turmixolni 2, 3 dkg túrista...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Paprikába töltött körözött
Paprikába töltött körözött

1. Kicsumázzuk a paprikákat, majd megtöltjük jó szorosan körözöttel. 2. A körözötthöz juhtúró, tehéntúró, tejföl, fűszerpaprika, reszelt vöröshagyma, köménymag, kevés mustár ke...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk