menu

Családireceptkönyv.hu

Kocsonya


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


2 kg láb, csülök, bőrke, 5-6 fej hagyma, 4 fej fokhagyma, 2 ek egész bors, só, paprika

Elkészítés:


1. Egy nagy fazékban hideg vízben (adagonként kb. 4 dl) odateszem a megtisztított húsféléket, a sóval és a fűszerekkel együtt.

2. Puhára főzöm.

3. Tetejét kicsi állás után lezsírozom, a levét tányérokba szűröm, a húst lecsontozva elosztom a tányérokba.

4. A kocsonya tetejét dermedés után paprikázom.

Kocsonya

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Zsuzsa
Extra halas mártogató
Extra halas mártogató

• Az összes hozzávalót tedd turmixgépbe, és krémesítsd. Ízlés szerint adj hozzá pár csepp citromlevet is.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Töltött tojás
Töltött tojás

1. A tojásokat keményre főzzük, meghámozzuk és félbevágjuk. 2. A tojás sárgákat kiszedjük, sajtreszelőn lereszeljük (vagy villával összetörjük), hozzáadjuk az ízesítőket, és ha...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Tojásrolád
Tojásrolád

1. A tojást és a répát megfőzzük, a sonkával az uborkával és a hagymával együtt felkockázzuk. 2. A tejfölt, majonézt összekeverjük, ízesítjük és belekeverjük a zselatin fixet, m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Fruzsina
Hústekercs
Hústekercs

Este ledarálni, sózni, borsozni, 25 dkg tejet belevegyíteni és egy éjszakára a hűtőbe tenni. Másnap sütőpapírra szétnyomkodni 1 cm-nél vékonyabb rétegben megkenni mustárral rára...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk