menu

Családireceptkönyv.hu

Kocsonya


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


2 kg láb, csülök, bőrke, 5-6 fej hagyma, 4 fej fokhagyma, 2 ek egész bors, só, paprika

Elkészítés:


1. Egy nagy fazékban hideg vízben (adagonként kb. 4 dl) odateszem a megtisztított húsféléket, a sóval és a fűszerekkel együtt.

2. Puhára főzöm.

3. Tetejét kicsi állás után lezsírozom, a levét tányérokba szűröm, a húst lecsontozva elosztom a tányérokba.

4. A kocsonya tetejét dermedés után paprikázom.

Kocsonya

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Töltött paprika
Töltött paprika

1. A hozzávalókat nagyon finomra kidolgozzuk, a paprikákat kockákra megvágjuk, hozzávegyítjük a túróhoz, szépen eldolgozzuk és beletöltjük a paprikákba. 2. Szeletekre vágva tál...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Krisztina
Szendvicskrém
Szendvicskrém

A hagymát, sonkát és a tojásokat a lehető legapróbbra összekockázzuk. A hozzávalókat alaposan összekeverjük és fűszerezzük.

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Főtt tojásból egérke
Főtt tojásból egérke

1. A tojásokat megfőzzük, megtisztítjuk, majd kettévágjuk. 2. Kivesszük a sárgájukat, és azt átpasszírozzuk. 3. A salátát leveleire szedjük, megmossuk, leszárítjuk. 4....

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Laura
Sonkatekercs tál
Sonkatekercs tál

A különböző krémeket kikeverjük, és nyomózsákból a sonkaszeleteket megtöltjük vele, feltekerjük, elrendezzük a tálon, lekenjük aszpikkal kétszer. Díszítés: a sonkatekercsekre csill...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk