menu

Családireceptkönyv.hu

Magyaros pulykaaprólék-leves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


80 dkg pulykaaprólék, 15 dkg gomba, 2 ek olaj, 1 fej vöröshagyma, 15 dkg sárgarépa, 15 dkg fehérrépa, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, 1 karalábé, 1 zeller, 30 dkg burgonya, 1 cs snidling, só, pirospaprika

Elkészítés:


1. Az olajban apróra vágott vöröshagymát fonnyasztunk, beletesszük a zúzát és az aprólékot, megszórjuk pirospaprikával, vízzel felengedjük és megsózzuk.

2. Amikor a hús félig megpuhult, hozzáadjuk a kockákra vágott zöldpaprikát, paradicsomot és burgonyát, a májat meg a karikákra vágott gombát.

3. Ha megfőtt, finomra vágott snidlinggel megszórjuk.

Magyaros pulykaaprólék-leves

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres
spenótkrémleves
spenótkrémleves

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Egyszerű brokkolikrémleves
Egyszerű brokkolikrémleves

A megtisztított brokkolit apró rózsákra szedjük, a vastagabb szárakat levágjuk. A krumplit felkockázzuk. A hagymákat megtisztítjuk, a vöröset apró kockára vágjuk, és az olajon üv...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Alexandra
Fokhagyma krémleves
Fokhagyma krémleves

A fokhagymát lereszeljük, és kevés olajon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a lisztet, majd felengedjük fél liter alaplével. Fehér borssal és sóval ízesítjük. Jól átforraljuk, majd a tű...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nikolett
Karfiolleves
Karfiolleves

A vöröshagymát finomra vágjuk, a fokhagymát lereszeljük. A répákat megpucoljuk és felkarikázzuk. A karfiolt rózsáira szedjük. Az olajat felforrósítjuk, hozzáadjuk a vörösh...

Elkészítési idő: 55 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk