80 dkg pulykaaprólék, 15 dkg gomba, 2 ek olaj, 1 fej vöröshagyma, 15 dkg sárgarépa, 15 dkg fehérrépa, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, 1 karalábé, 1 zeller, 30 dkg burgonya, 1 cs snidling, só, pirospaprika
1. Az olajban apróra vágott vöröshagymát fonnyasztunk, beletesszük a zúzát és az aprólékot, megszórjuk pirospaprikával, vízzel felengedjük és megsózzuk.
2. Amikor a hús félig megpuhult, hozzáadjuk a kockákra vágott zöldpaprikát, paradicsomot és burgonyát, a májat meg a karikákra vágott gombát.
3. Ha megfőtt, finomra vágott snidlinggel megszórjuk.
A megtisztított brokkolit apró rózsákra szedjük, a vastagabb szárakat levágjuk. A krumplit felkockázzuk. A hagymákat megtisztítjuk, a vöröset apró kockára vágjuk, és az olajon üv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fokhagymát lereszeljük, és kevés olajon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a lisztet, majd felengedjük fél liter alaplével. Fehér borssal és sóval ízesítjük. Jól átforraljuk, majd a tű...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA vöröshagymát finomra vágjuk, a fokhagymát lereszeljük. A répákat megpucoljuk és felkarikázzuk. A karfiolt rózsáira szedjük. Az olajat felforrósítjuk, hozzáadjuk a vörösh...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: Könnyű