egy csirkemell, 0,5 doboz kukoricakonzerv, 3 szál zöldhagyma, 3 zöld alma, 10-15 dkg edami sajt, 1 tojásból házi majonéz, só, fehér bors
1. A csirkemellet fűszerezzük, és kevés olívaolajon megsütjük, majd amikor kihűlt kockára vágjuk.
2. A sajtot apró kockára vágjuk, a kukoricát lecsepegtetjük, és a hagymát felkarikázzuk.
3. Az almákat meghámozzuk, a csumáját kivesszük, és kis kockára vágjuk.
4. A felvágott hozzávalókat egy tálba rakjuk.
5. Elkészítjük a majonézt, sóval, borssal ízesítjük és a húsos keverékkel összekavarjuk.
6. Néhány órát hűtőben állni hagyjuk.
Hozzávalók 6 evőkanál természetes joghurt, 2 evőkanál borecet, 1 evőkanál olivaolaj, 1 csipetnyi tengeri só, 1 csipetnyi frissen őrölt feketebors Elkészítése A hozzávalók...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rákot még fagyosan a borba szórjuk. A konyakkal ízesítjük, a citrom levét belefacsarjuk megsózzuk megborsozzuká A fölaprított kaporral fűszerezzük, az olajat ráöntjük. A kétféle...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűA tojásokat 13 percig főzzük, majd leöntjük róla a vizet, és hagyjuk teljesen kihűlni. Megtisztítjuk a héjától, és apró kockára vágjuk. Összekeverjük a majonézzel, a mustárral,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajat, a cukrot és a hagymát keverjük össze. Adjuk hozzá a tárkonyecetet, majd forgassuk hozzá a majonézt. Reszeljük le a sárgarépát és a káposztát, majd adjuk ezeket is a keve...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz