menu

Családireceptkönyv.hu

Málnaszörp


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


10 kg málna, 4 l víz, 2 dkg szalicil, 2 dkg borkősav, cukor

Elkészítés:


1. 2 napig állni hagyjuk.

2. Lecsepegtetjük, ahány kg a málnalé, annyiszor 80 dkg cukor.

Málnaszörp

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Bory mama
Martini házilag
Martini házilag

Egy 5 literes üvegbe tesszük az összes alapanyagot, és vízzel feltöltjük (nem csurig, csak az üveg nyak hajlatáig). 3 hétig forrni hagyjuk. Ezután egy másik üvegbe leszívjuk a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mamika
Rozmaring szörp
Rozmaring szörp

A vizet felmelegítjük, majd beleöntjük a cukrot. Miután felforrt és a cukor is elolvadt, levesszük a tűzről. Amikor még forró, akkor beletesszük a rozmaringot, majd lefedve körülbe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gyömbér szörp
Gyömbér szörp

A gyömbért megtisztítjuk, majd vékony karikákra vágjuk. A gyömbért, a cukrot (vagy mézet) és a citrom levét (ha kezeletlen citromot kapunk, a héját is) egy lábasba tesszük. Felönt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Citromfű szörp 2
Citromfű szörp 2

A beleteszünk egy hatalmas csokor citromfüvet egy lábasba és felöntjük vízzel. Hűtőbe tesszük és másnapig állni hagyjuk. Másnap 10-15 percig felforraljuk, majd finom szűrőn szűrjü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk