menu

Családireceptkönyv.hu

Melegszendvicskrém


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


2 doboz sertésmájkrém, 2 dl tejföl, 1 db tojás, 5 dkg kolbász, 1 ízlés szerint mustár, 1 ízlés szerint só, 10 dkg sajt, 1 kk pirosarany

Elkészítés:


1. A tojást keményre főzöm, majd a kolbásszal együtt apróra vagdalom, de még egyszerűbb ledarálni.

2. Egy tálba téve hozzáadom a májkrémet, a mustárt, a tejfölt, a pirosaranyat, és a lereszelt sajt felét.

3. Jó krémesre kavarom, majd megkenem vele az előkészített kenyérszeleteket.

4. Tetejüket megszórom sajttal, és forró sütőbe teszem annyi időre, hogy a sajt a szendvicsek tetejére olvadjon.

Melegszendvicskrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Krisztina
Körözött
Körözött

A túrót villával összetörjük. A hagymát nagyon apróra felkockázzuk. összekeverjük az összes hozzávalót, ízlés szerint fűszerezzük

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Padlizsánkrém
Padlizsánkrém

1. A padlizsánokat megsütöm, héjukat lehúzom, levüket lecsöpögtetem. Ezalatt ki is hűlnek általában. 2. A tojássárgájából a mustárral és az olajjal majonézt készítek. Citromlével...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Lakatos
Kapros Tonhalkrém
Kapros Tonhalkrém

Elkészítés: A tonhalat villával összetörjük, hozzáadjuk a krémsajtot, az apróra reszelt hagymát, a citrom levét, a fűszereket, végül a kaprot. Simára keverjük, üvegtálra halmozzuk,...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ágnes
Májkrém
Májkrém

Az újhagymát karikára, a lila hagymát apró kockára vágom és egy lábasban amit később a sütőbe is be tudok tenni némi zsiradékon üvegesre párolom, majd hozzá adom a megmosott májat,...

Elkészítési idő: 50 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk