1 l narancslé (rostos 100%-os), 7-8 szegfűszeg, 2-3 fahéj, 4-5 ek cukor, 3 karika citrom, 2 dl tejszín 1 db ARANKA krémpor vaníliás
tetejére: felkockázott narancs, mazsola
1. A gyümölcslét a fűszerekkel és a cukorral felfőzzük.
2. A krémport a tejszínnel habverővel kikeverjük, majd folyamatosan belekeverjük a narancslébe.
3. Tetejét felkockázott naranccsal és mazsolával díszítjük.
A leveshez A vöröshagymát cikkekre, a gyömbért félbevágjuk, majd a fokhagymagerezdekkel egy sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük, és 200 fokon 15 percig sütjük. Egy na...
Elkészítési idő: 330 perc Nehézség: KönnyűA póréhagymát alaposan mossuk meg és karikázzuk fel. A krumplit pucoljuk meg, és vágjuk egyforma nagyságú karikákra vagy kockákra. Egy lábosban olvasszuk fel a vajat, majd adju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajon a hagymát megdinszteljük. Félrehúzzuk, rászórjuk a pirospaprikát, elkeverjük, felöntjük 2 dl vízzel, és elkezdjük főzni. Közben a burgonyát megpucoljuk, egyforma méretűre...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű