4 alma, 2 narancs, 5 dkg mogyoró, mandula vagy dió, 1 csapott tk porcukor
1. A meghámozott almákat és narancsokat egyforma nagyságú kockákra, a mogyorót durvára vágjuk, mindezt jól összekeverjük.
2. Ha a narancs nagyon savanyú, a salátát porcukorral megszórhatjuk, átkeverjük, hideg helyre tesszük.
A mozzarellát kétfelé, a lila hagymát karikákra vágjuk, a paradicsomokat negyedeljük, majd mindezt egy tálba halmozzuk. Meghintjük egy gondolatnyi sóval, kevés őrölt borssal, maj...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA szeletelt sajtokat sütőpapírra egymás mellé fektetem,hogy fedjék a másikat és alacsony hőfokon épphogy megolvasztom. A töltelék most túró,fokhagyma,újhagyma,szárított paradicsom,...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA burgonyát megmossuk és héjában megfőzzük. Ha kihűlt meghámozzuk és karikára vágjuk. A lilahagymákat félbevágjuk és vékonyan felszeleteljük. A vízből, cukorból, sóból és az ecetbő...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA céklát mossuk meg alaposan, egy nagy edényben tegyük fel főni, közben készítsük elő a többi hozzávalót. Mossuk meg a sárgarépánkat, pucoljuk meg a lilahagymát. 30 perc elteltével...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű