paradicsom, vöröshagyma, ecet, só, cukor, petrezselyem
1. A paradicsomot vékony szeletekre vágom, egy tálon elrendezem, megszórom apró kockákra vágott vöröshagymával.
2. Salátalevet készítek vízzel, ecettel, sóval és cukorral és a paradicsomra öntöm.
3.Petrezselyemmel megszórom.
A hagymát megpucolni, majd félbevágni és vékonyan felszeletelni. Egy serpenyőbe elkezdeni felmelegíteni a mézet, majd amikor már jó folyós, hozzáadni a cukrot és együtt karamellizá...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűAz egyik kígyóuborkát meghámozzuk, magjait kikaparjuk. Feldaraboljuk, botmixerrel pürésítjük. Hozzáöntjük az olívaolajat, ecetet, a nagyobb darabokra vágott fokhagymát, sózzuk, bor...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A paradicsomot vékony szeletekre vágom, egy tálon elrendezem, megszórom apró kockákra vágott vöröshagymával. 2. Salátalevet készítek vízzel, ecettel, sóval és cukorral és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElső lépésként elkészítjük a házi majonézt. Ehhez kézi habverővel összekeverjük a tojássárgáját a sóval egy tálban. Tegyünk konyharuhát a tál alá. 2 A tojássárgájához először c...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű