petrezselyem, só
1. A megmosott levelet apróra vágjuk, sóval elkeverjük (5 evőkanálnyi zöldhöz 1 evőkanálnyi sót adjunk), kis üvegekbe szorosan betömjük, a tetejére is sót hintünk, lekötjük és hűvös helyre rakjuk.
A 3 liter vízbe beletesszük az 1 fej karikára vágott vöröshagymát, a szintén karikára vágott vegyes zöldséget és a babérlevelet. 1 órát főzzük. Mikor kihűlt, akkor adjuk hozzá az e...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA koriandert és fekete borsot kávédarálóval enyhén szemcsésre őröljük, majd a többi hozzávalóval összekeverjük és jól záródó üvegben, vagy fémdobozban sötét helyen tároljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKrumpli kivételével apróra vágjuk vagy egy késés aprítóval felaprítjuk. A burgonyát kisebb kockára vágjuk úgy adjuk a zöldségekhez. Egy nagyobb serpenyőben vagy lábasban felmelegí...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A borsot és a koriandermagot egy kőmozsárban összetöröm, hozzáadom a többi alapanyagot is, és elkeverem. Ledarálhatjuk, egy tiszta kávédarálóban is a fűszer keveréket. 2. Egy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű