3 db nagy fej vöröshagyma, liszt, tojás, zsemlemorzsa
1. A hagymát karikákra szeljük és a karikákat rétegenként szétválasztjuk.
2. Egyesével bepanírozzuk és kisütjük forró olajban.
Ketchuppel vagy egyéb esetleg csípős szósszal kiváló.
A lisztet egy tálba átszitáljuk, közepébe mélyedést készítünk, amelybe belemorzsoljuk az élesztőt, valamint ráöntünk egy kis langyos tejet. A lisztből, élesztőből és tejből lágya...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A burgonyákat hámozzuk meg, majd hosszanti irányban vágjuk félbe. 2. Sózzuk, borsozzuk alaposan. 3. Sütőtepsiben osszuk el egyenletesen a pecsenyezsírt, majd erre tegyük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűJapán rövid szemű rizs az egyik legjobb, de bármilyen más rövid szemű rizs is alkalmas rá. Mossuk át a rizst néhányszor hideg vízben, (8-10-szer) hogy teljesen megtisztuljon, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA karfiolt rózsáira szedjük, és lobogó sós vízben roppanósra főzzük. A lecsepegtetett karfiolt egy tálba szedjük. Az olajból, citromléből és borsból marinádot készítünk. Legegysz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű