4 db főtt tojás, 15 dkg pulykasonka, 3 szál zöldhagyma, 2-3 ecetes uborka, 1 tojásból házi majonéz (tojás sárga, mustár, olaj, só)
1. A tojásokat meghámozzuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
2. A sonkát egy másik tányérban szintén lereszeljük.
3. Az uborkát apró kockára vágjuk és a zöldhagymát karikára vágjuk.
4. Elkészítjük a majonézt és egy nagyobb vagy több kisebb, mély tálaló tálba rétegezzük a hozzávalókat.
5. A tál aljára egy kevés majonézt csorgatunk, belerakjuk a sonkát, ráhalmozzuk az uborkát, rákenünk egy adag majonézt, majd erre jön a reszelt tojás illetve a zöldhagyma.
6. A tetejére kenjük a maradék majonézt és zöldhagymával díszítjük.
7. Tálalásig hűtőben tartjuk.
Elkészítés: Szeleteld vékonyra a káposztát, a magjától megszabadított almát, a hámozott sárgarépát és az újhagymát. Keverd őket össze, amjd add hozzá a mandulát és az áfonyát. K...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie Nudeln nach Packungsanweisung al dente kochen. Anschließend abschütten und abkühlen lassen. Die Cocktailtomaten waschen und vierteln. Den Schafskäse würfeln. Die Lauchzwiebe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat megfőzzük, majd felszeleteljük és egy tálba tesszük. A hagymát apróra vagdossuk, ráöntjük a citromlevet és hozzáadjuk a tojásokhoz. A joghurtot, a tejfölt, a mustárt és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Érett, de kemény körtéket vásárolunk, megmossuk, meghámozzuk, és száruk épségére ügyelve félbevágjuk őket. Alsó domborulatukból levágunk 1-1 vékony szeletkét, hogy ne billegjene...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű