14 darab szeletelt sajt, 10 dkg reszelt sajt, 10 dkg sajtkrém, 10 dkg vaj, 10 szelet gépsonka, 5 tojás keményre főzve, 2 kk mustár, 1 kk reszelt torma, só, fehérbors, egy csokor zöldpetrezselyem
1. A szeletelt sajtot sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk úgy, hogy kissé fedjék egymást, megszórjuk a reszelt sajttal és 2 percre meleg sütőbe rakjuk, éppen, hogy kissé megolvadjon, nagyon enyhén.
2. Amíg picit hűl, a tojások fehérjét apróra vágjuk, összekeverjük a sajtkrémmel és az apróra vágott zöldpetrezselyemmel, sózzuk, borsozzuk és rákenjük a sajtra, befedjük sonkaszeletekkel.
3. A tojássárgáját kikavarjuk a vajjal, a mustárral, a tormával, és ízlés szerint sózzuk, majd a sonkára kenjük.
4. Szorosan feltekerjük, és fóliába csomagolva hűtőbe állni hagyjuk.
5. Tálaláskor szépen szeleteljük.
A brokkolit kevés vízen puhára pároljuk, leszűrjük, villával összetörjük, majd belekeverjük az összes hozzávalót, és megtöltjük a sonkaszeleteket.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejfölt a majonézzel összekeverjük, a tojást, az uborkát, a sárgarépát és a parizert kis kockákra vágjuk, majd beleforgatjuk. 1 dl vízben felfőzzük a húsleveskockát, feloldjuk be...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTojáshéjakat megtöltjük a töltelékkel. Zselatint egy tálban leöntjük vízzel. 1 óra múlva kiemeljük a vízből és feloldjuk a forró húslevesben. Beletöltjük a tojásokba, majd ezeket...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet megtisztítjuk, mossuk, leitatjuk róla a nedvességet. Ezután felszeleteljük, és befűszerezzük a fűszerkeverékkel. A fokhagymát összezúzzuk, majd összekeverjük a jogh...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű