25 dkg párizsi, 25 dkg olasz felvágott, 4 db főtt tojás, 1 db hagyma, mustár, piros arany, só, bors, 1 doboz tejföl
1. A hozzávalókat ledarálod. Jól elkevered. Ízlés szerint ízesíted.
Nagyon finom melegszendvics krémként is fogyasztani.
1. A szalonnát nagyon apróra összevágjuk, majd zsírját kisütjük. 2. Hagyjuk, hogy kihűljön, sőt meg is dermedjen. 3. Ezután a pörccel együtt habosra keverjük, és hozzáadjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA padlizsánokat megszurkáljuk, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 45-50 perc alatt krémesen puhára sütjük őket. A már sülő padlizsánok mellé nagyjából a 20. perc környékén be...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az uborkákat megmossuk, hosszában félbevágjuk, a belsejét kivájjuk. 2. A túrót áttörjük, a tejföllel simára keverjük. 3. Hozzáadjuk a fölaprított vöröshagymát, az összez...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézMindent összekeverek, jó, ha érik picit
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű