25 dkg párizsi, 25 dkg olasz felvágott, 4 db főtt tojás, 1 db hagyma, mustár, piros arany, só, bors, 1 doboz tejföl
1. A hozzávalókat ledarálod. Jól elkevered. Ízlés szerint ízesíted.
Nagyon finom melegszendvics krémként is fogyasztani.
1. A puha vajat habosra keverem és belekeverem a darált főtt sonkát, majd borsozom.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Megfőzőm a zellert, majd összeturmixolom (de lehet reszelni is a megfőzött zellert) 2. Belenyomom a fokhagymát, majd összekeverem a többi összetevővel, , majd fűszerezem
Elkészítési idő: 5p Nehézség: Könnyű1. A hozzávalókat ledarálod. Jól elkevered. Ízlés szerint ízesíted.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A zöldhagymát, lila hagymát és a retket apróra vágjuk, a túrót a tejföllel simára keverjük, majd hozzáadjuk a zöldségeket, végül pedig mustárral és sóval ízesítjük. 2. Ha sz...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz