30 dkg tehéntúró, 3-4 ek tejföl, fél kk mustár, fél fej lilahagyma, 2 szál zöldhagyma, 2 darab hónapos retek, 1 közepes sárgarépa (lereszelve), 1-2 ek friss torma reszelve, só
1. A zöldhagymát, lila hagymát és a retket apróra vágjuk, a túrót a tejföllel simára keverjük, majd hozzáadjuk a zöldségeket, végül pedig mustárral és sóval ízesítjük.
2. Ha szükséges, még egy kis tejföllel lazítjuk és pár órára hűtőbe rakjuk, hogy érjenek össze az ízek.
Egy serenyőben, a zsíron puhára dinszteljük az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a megtisztított májat, a fűszerkeveréket és 15 perc alatt készre sütjük. Beletesszük a tejszínt, a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElkészítés: A tonhalat villával összetörjük, hozzáadjuk a krémsajtot, az apróra reszelt hagymát, a citrom levét, a fűszereket, végül a kaprot. Simára keverjük, üvegtálra halmozzuk,...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA fetát villával törjük össze, majd fűszerezzük fehér borssal, sóval (óvatosan használjuk) és zúzott fokhagymával. Ezután a joghurtot, citromlét és az olívaolajat adjuk hozzá, keve...
Elkészítési idő: 15 perc+2 óra Nehézség: KönnyűAz áttört tehéntúrót simára keverjük a majonézzel, a fűszerekkel,és a szétzúzott fokhagymával,pirított kenyérre kenve már fogyasztható is.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű