menu

Családireceptkönyv.hu

Tejszínes cseresznyeleves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg kimagozott cseresznye, cukor, citromlé, csipet só, 1 cs vaníliás pudingpor, 2 dl tejszín, őrölt fahéj, szegfűszeg

Elkészítés:


1. A kimagozott cseresznyét felteszem főni, citromlével, cukorral , szegfűszeggel és fahéjjal ízesítem.

2. Amikor puha a cseresznye, akkor a tejszínbe belekeverem a pudingport, és azzal habarom be a levest.

3. Egyet rottyantok rajta és már kész is.

4. Jól behűtve az igazi.

Tejszínes cseresznyeleves

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Töltött sonkatekercs franciasaláta ágyon
Töltött sonkatekercs franciasaláta ágyon

A vajból, tejből, lisztből besamelt készítünk. Beletesszük a sajtkrémet, a tormát, sóval ízesítjük (ízlés szerint). A sonka szeleteket betöltjük, feltekerjük. Sorba rakjuk, lefé...

Elkészítési idő: 75 perc / előké
Nehézség: Közepes
share
Meggyes-joghurtos torta
Meggyes-joghurtos torta

Elkészítés 70 perc Egy 26 cm-es tortaforma aljába szilikonos sütőpapírt csíptetünk. A formába tesszük a felezett, magozott meggyeket a domború, héjas oldalukkal lefelé....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Jósta szósz Éva féle
Jósta szósz Éva féle

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: eva szucs
Ági almás lepénye
Ági almás lepénye

elkészítés A tészta hozzávalóit összegyúrjuk gyors mozdulatokkal, majd 40-60 % arányban kettévágjuk. A nagyobb tésztadarabot kinyújtjuk kb. 6-8 mm vastagra, és beletesszük a tep...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk